Ravintola- ja matkailualan yrittäjän tempaus – tarjoaa itseään ilman palkkaa kesätyöntekijäksi – kokemusta ravintoloiden esimiestehtävistä ulkomaita myöten

Piia Matikainen on oulaistelainen yrittäjä. Hän pyörittää lounasravintola Helmiä Oulaisten yritystalolla ja Matikaisen Lomaparatiisia noin 10 kilometrin päässä Oulaisista etelään päin.

MIKSI ”KESÄTYÖPAIKKA”?

”Haluan happihypyn omasta kuplasta! Vaihtelu virkistää. On mahtavaa nähdä, miten asioita muualla tehdään. Erilaiset yrityskulttuurit ovat mielenkiintoisia varsinkin, kun olen nähnyt maailmanmenoa muuallakin kuin Suomessa. Kenties samalla voi tuoda yritykselle jotain oman näkemyksen myötä.”,

toteaa Piia Matikanen, kun häneltä kysytään, miksi ihmeessä hän hakeutuu ”ilmaiseen” työhön.

PITKÄ KOKEMUS 

Piialla on 20 vuoden kokemus hotelli-, majoitus- ja ravintola-alalta Suomessa ja Yhdysvalloissa. Alaisia ollut parhaimmillaan ravintolassa yli 200. Hilton-ketjussa Piia nousi jo viikossa esimiestehtäviin. Oulun Yliopistollisessa sairaalassa Piia toimi laitoshuoltajan tehtävissä.

Näin ollen voidaan todeta, että pätevyyttä ja näkemystä löytyy.

TYÖTEHTÄVIÄ LAIDASTA LAITAAN KÄDET SAVESSA – JOPA TUURAAMAAN YRITTÄJÄÄ?

Piia uskoo, että kokemuksensa johdosta voisi mahdollistaa jollekulle yrittäjälle 1-2 viikon loman, koska pystyisi tuuramaan yrittäjää työnjohtotehtävissä kokemuksensa johdosta. Tekemisen meininki on Piian vahvuus, eikä hän karta mitään työtehtäviä. Yrittäjänä sitä on oppinut tekemään töitä aina siivouksesta johtotehtäviin.

KESÄTYÖN AJANKOHTA ti 5.6. – pe 15.6. VÄLILLE

Piia tarjoaa itseään palvelukseen ravintola- ja matkailualan työtehtäviin. Palkkaa kyseiseltä ajalta ei makseta, mutta majoitus tulisi järjestää työnantajan toimesta.

Mikäli kiinnostuit, kerro, millaisiin työtehtäviin haluaisit Piian palveluksia käyttää?

Soita ja tiedustele 0400-693245 / Piia Matikainen tai mailaa piia@matikaisenlomaparatiisi.fi